Jutten Simulation
terug

Wie zijn wij?

 

Jutten Simulation is een full service e-learning bedrijf.
Wij bieden een complete interactieve training aan onze klanten aan, van idee tot en met de oplevering. Naast complete trainingen heeft Jutten Simulation ook een eigen leermanagementsysteem waarin alle trainingen kunnen draaien. Met behulp van dit systeem is het mogelijk om de voortgang en resultaten van cursisten te volgen, cursisten te koppelen aan cursussen enz.

Wat doen wij?

Wij ontwerpen, bouwen en ontwikkelen virtuele praktijkopleidingen. We richten ons hierbij met name op het trainen van procedures en vaardigheden die medewerkers van organisaties moeten beheersen. De trainingen hebben tot doel iets te kunnen toepassen of bedienen.

 

Om vaardigheden te leren toepassen is “learning by doing” volgens ons de beste leervorm. Vaardigheden worden stap voor stap geoefend in een virtuele praktijkopleiding waarbij de cursist leert in een echte omgeving, in echte situaties en met de hulp van een coach. Het inkorten en verplaatsen van het leertraject van de werkvloer of klaslokaal naar het beeldscherm leidt binnen een organisatie tot aanzienlijke besparingen; het garanderen van een betere en constante kwaliteit levert een organisatie daarnaast het nodige voordeel op.

Voor wie werken wij?

Dat onze trainingen een succes zijn, blijkt uit het feit dat vele grote ondernemingen met ons samenwerken. De opdrachtgevers van Jutten Simulation zijn onder andere Blokker, Ikea, Albert Heijn, Leen Bakker, Philips, Shell, Enexis, Alliander, Stork-Fokker, Luchtverkeersleiding, NS en de Politie.

Onze professionals

Het team van Jutten Simulation is samengesteld uit onderwijskundigen en projectmanagers, multimedia vormgevers en software engineers met een brede ervaring op het gebied van e-learning en simulatie.

Voorbeelden

Kassatrainer

De Just-kassatrainer is een virtuele praktijkopleiding waarin de cursist leert werken met de kassa. In deze simulatietraining oefent de cursist in een winkelomgeving met de kassa. De cursist helpt hierbij klanten en krijgt hierbij ondersteuning van de coach. Zo kan de cursist in een veilige omgeving op eigen tempo zich de kennis eigen maken en de vaardigheden en procedures leren toepassen. Voor meer informatie en een demonstratiefilmpje kijk op www.just-kassatrainer.nl.

 

 

 

 

 

 

 

ID trainer

De ID trainer is een uitgebreide training met verschillende leervormen zoals presentaties, demonstraties, games en simulaties. Met de ID trainer worden cursisten opgeleid voor het controleren van identiteitsdocumenten, profiling en om te bepalen of een persoon hier in Nederland mag werken. Licenties voor deze training zijn online te bestellen in onze webshop. Cursisten kunnen direct aan de slag! Voor meer informatie over de ID trainer en een demonstratiefilmpje kijk op www.idtrainer.nl.
 

"De opleidingstijd is fors teruggelopen"

Hans van Loo, manager Kassa IKEA.

 

Jutten Simulation
Prins Bernhardstraat 8
6576 BB Ooij
T 024 3779766
E info@just.nl

www.just.nl

Deze Communit-E is uitsluitend toegankelijk voor daartoe geautoriseerde gebruikers. Degene die gebruik maakt van deze Communit-E of de daarin opgenomen gegevens zonder dat daartoe door de eigenaar een schriftelijk gebruiksrecht is verleend, handelt onrechtmatig en kan door de eigenaar in rechte worden vervolgd.

Uitloggen